mandag 1. oktober 2012

Deilig torskemiddag med bacon og eggesmør


Dette er middag som er veldig god og enkelt å lage :)
Til dette trenger du
- torskefilé
- bacon
- krydder som salt, pepper, litt hvitløk og mer hvis du ønsker det :)
Ingredienser til eggesmør er lenger ned ;)
Torsken stekes midt i ovnen, 200 grader i ca. 15 minutter. Ferdig stekt bacon legges på etterpå.


Til eggesmøret trenger du (3 porsjoner)
- 100 g smør (bruk Soft flora spesial dersom du ikke skal ha melk eller soya)
- 2 hardkokte egg
- 2 ss gressløk, evt. vårløk
Smelt smør, og hakk de hardkokte eggene i småbiter. Ha så eggene og gressløken oppi smøret. Slik skal det til slutt se ut:


Litt vanskelig å se fisken under alt eggesmøret på siste bildet der, men den er der i hvertfall! Smaker veldig godt sammen med ertestuing :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar