mandag 1. oktober 2012

Det herlige sølvvannet!


Hei hei :)
Da tenkte jeg å skrive litt om noe som kalles for "ionisert kolloidalt sølv", bedre kjent som sølvvann!
Sølvvann er kjent for å
- uskadeliggjøre alle typer virus, bakterier og sopp
- styrke immunforsvaret og doble antallet T-celler
- fremme sårheling og vevsoppbygging + sørge for at sår gror med minimal dannelse av arrvev (dette har jeg selv merket veldig godt når det kommer til kviser hehe)
- være overlegent i forbindelse med helbredelse av brannskader
- dedifferensiere syke og skadede celler til stamceller
- uskadeliggjøre mer enn 650 ulike patogene mikroorganismer
- være helt uten bivirkninger
- fungere like effektivt på mennesker, dyr og planter.
Ionisert kolloidalt sølv er uovervinnelig når det kommer til å eliminere sykdomsfremkallende organismer. I tillegg er sølv nødvendig for at kroppen skal kunne bygge et velfungerende immunforsvar. I sølvvannet er hvert sølvion positivt elektrisk ladet, og kan pga. denne ladningen akivt oppsøke og deretter nøytralisere patogene (sykdomsfremkallende) mikroorganismer som virus, bakterier og sopp.
Måten sølvvann fungerer på: Sølvatomene i ionisert sølvvann mangler et ion. Når disse atomene kommer nær virus og bakterier med tynn cellemembran (cellas beskyttelse) stjeler sølvatomet et ion fra disse og organismen kollapser. Ionene bytter plass. Dermed mettes sølvatomet, og finner sin vei ut av kroppen gjennom urin og avføring. Denne prosessen skaper avfall som kroppen kvitter seg med på normalt vis. Det er derfor viktig å få i seg nok vann ved inntak av ionisert kolloidalt sølvvann.
Hva med de friske cellene? Sunne og friske celler har en tykkere cellemembran som er beskyttet med et elektrisk energifelt- disse påvirkes ikke av sølvvann og mister ikke ioner. Dermed påvirker ikke sølvvann kroppens funksjoner annet enn å bidra til å "avvepne" virus og bakterier i kroppen. Eneste man må være obs på er at ved inntak av sølvvann over lang tid om gangen vil føre til at de sunne tarmbakteriene reduseres. Dette er ikke heldig og det er derfor viktig å ikke bruke produktet i for lange intervaller om gangen. Ta derfor gjerne probiotika i tillegg.
Det jeg fikk beskjed om fra NMA klinikken, var å starte med 1 teskjesølvvann 1.uka, så 2 ts 2.uka, 3 ts. 3. uka helt frem til 7 ts i 7.uke, og så trappe ned til 6 ts i uke 6, 5 ts. i uke 5 og så videre. Dette var for å gi kroppen en god rens :) Viktig å huske på når man tar sølvvann er at man bør ta det med en plast- eller treskje! En metallskje vil bare avionisere sølvvannet.
Nå er det mange delte meninger om dette sølvvannet, det har bl.a. vært mye omtalt i media. (Dere kjenner kanskje igjen denne). Blå hud får man ikke av å ta ionisert kolloidalt sølv. Det han såkalte "smurfemannen" har gjort er å ha bruk fint oppmalt sølvstøv blandet med væske. Han får i seg sølvsalter, og ikke sølvioner. Sølvsalter er ca. 100 ganger større enn et sølvion. "Smurfen" har altså fått i seg veldig store mengder med sølv = blå hud. Skulle man få blå hud av ionisert kolloidalt sølv, må det stooore mengder til hver dag i en periode på fleeere år! Vanlig dose sølvvann per dag ligger på rundt 2 spiseskjeer, og ingenting skjer bortsett fra bedre helse og mindre forkjølelser ;) Selv tar jeg en slurk i ny og ne eller oftere dersom jeg føler at kroppen trenger litt, f.eks. når en forkjølelse er på vei.
Når man tar sølvvann kan man også skylle munnen med det før man svelger slik at man får renset munnen litt for "slemme" bakterier. 
Men det er opp til dere å gjøre opp egen mening om dette vannet- virker det eller virker det ikke? :)
Les mer om sølvvann her og her (står veldig mye bra)!
Sølvvann kjøper jeg over altshop.no 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar