torsdag 27. september 2012

Gode pannekaker uten melk, gluten og sukker


Pannekaker uten melk, gluten og sukker:


  • 2 egg
  • havremelk
  • glutenfritt mel som bokhvetemel, rismel, havremel, mandelmel, kokosmel jyttemel osv.  Selv bruker jeg mest havre-kokos-og noe jyttemel. Synes havre er veldig god å bake med.
  • glutenfrie havregryn
  • fiberhusk 1 teskje (gjør pannekakene mer fiberrike)
  • 1 ss extra virgin cocos/2 ss rapsolje (mer om kokosolje her)
Hvor mye mel og melk som trengs kan du velge selv, kommer an på hvor stor røre du vil ha:)
Hvis du er glad i mer søte pannekaker, er det bare å ha litt agave sirup i røra. Litt mindre enn en spiseskje burde holde. Kokosblomstsukker kan også brukes :)
Til steking bruker jeg extra virgin cocos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar