Dette brukte jeg til middag for 3 personer:
- Ca. 400 gr kylling
- 2/3 kokosmelk (organisk fra Santa Maria)
- 1/2 - 1 rødløk
- 1-2 ts gjærfri og økologisk grønnsaksbuljong (kan sløyfes)
- 1 dl økologiske linser
- 1 dl økologisk quinoa
- Salt, pepper, hvitløkskrydder, estragon og timian (gjerne litt gurkemeie og)
- Vårløk, gulrot og avocado
Linser og quinoa kokes hver for seg. Del kyllingfileene i biter- stekes og tilsettes grønnsaksbuljong løk og krydder.
Tilsett så kokosmelken (bilde), la det boble litt. Tilsett så hakket vårløk, raspet gulrot og gressløkkrydder for pynt :)
Spises sammen med avocado, tilsett gjerne raspet ingefær og noen dråper lime, veldig godt :)
Helene! Dette så veldig godt ut! :D
SvarSlett