mandag 22. oktober 2012

Kylling med kokosmelk

Dette brukte jeg til middag for 3 personer:

- Ca. 400 gr kylling 
- 2/3 kokosmelk (organisk fra Santa Maria)
- 1/2 - 1 rødløk 
- 1-2 ts gjærfri og økologisk grønnsaksbuljong (kan sløyfes) 
- 1 dl økologiske linser 
- 1 dl økologisk quinoa 
- Salt, pepper, hvitløkskrydder, estragon og timian (gjerne litt gurkemeie og) 
- Vårløk, gulrot og avocado


Linser og quinoa kokes hver for seg. Del kyllingfileene i biter- stekes og tilsettes grønnsaksbuljong løk og krydder.   
Tilsett så kokosmelken (bilde), la det boble litt. Tilsett så hakket vårløk, raspet gulrot og gressløkkrydder for pynt :) 
Spises sammen med avocado, tilsett gjerne raspet ingefær og noen dråper lime, veldig godt :) 


1 kommentar: