Venninna mi lagde laks i fløtesaus for litt siden, og siden laks i fløte hørtes sååå godt ut måtte jeg bare prøve å lage selv (i allergifri versjon) :)
Ingredienser (4-6 porsjoner)
- Laksefilet uten skinn
- 1/2 vårløk
- 1 hvitløk
- 1/2 gulrot
- 1/2 chili
- melkefri matfløte
- salt, pepper, "Jacobs blandede urter" (bilde av urtene her), gurkemeie
- gressløk og basilikum til slutt
I tillegg til fisken, brukte jeg quinoa.
Fremgangsmåte:
Hakk vår- og hvitløken og chilien i biter (lurt å fjerne chilifrøene, ellers blir det sterkt)! Gulroten raspes.
Legg så fisken i ildfast form (som er smurt med extra virgin cocos), krydre og hell over matfløten. Grønnsakene la jeg oppi til sist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar